”Det blev något annat” med pasta

26 Jun

Ibland plockar man fram ett recept, sätter igång och lagar mat, bara för att upptäcka när det är dags att äta att det blev något helt annat. Eller är det bara jag som upplevt detta? 😉

Hur som helst, det blev gott och vi blev mätta! Eftersom jag körde på en höft medan det hojtades om Angry Birds och jamades om burkmat är alla mått ungefärliga. Utom de tre klyftorna vitlök då… det var tre klyftor.

3 klyftor vitlök

30 gr pinjenötter

1 dl persilja

10 blad färsk basilika

0.5 spetspaprika

50 gr naturell tofu

3 msk olivolja

0.5 dl iMat 7%

Vegetarisk bacon

Här blir det enkelt. Kör allt i tur och ordning i en matberedare, fram till olivoljan. Den rörs ned i den ”pasta” som uppstår när alla andra ingredienser mixats. Tillsätt vegetarisk matgrädde (iMat) och värm som hastigast. Blanda ned i favoritpastan. Och här talar vi faktisk pasta, och inte någon konstig röra 🙂

Stek upp vegetariska baconstrimlor och sprinkla över anrättningen. Dekorera med ytterligare lite persilja och paprika. Ät!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: